Céginformációk

A Mikron Kft. bemutatása

Alapítás

A Mikron Kft. 2001-ben alakult, magyar magánszemélyek hozták létre gépipari forgácsoló szerszámok és mérőeszközök import nagykereskedelmére. Működésének alapját a külföldi beszállítókkal kötött kizárólagos forgalmazási szerződések alkotják. A piaci változások és a gazdasági válság hatására, 2009-ben a társaság belépett az építőipari kivitelezések területére. A Mikron Kft. hivatalos jogutód épületgépészeti és építészeti cége a 2012-ben megalakult MikronTech Kft.

Tevékenységünk

Jelenleg több külföldi partnercéget képviselünk kizárólagos forgalmazási joggal a magyar piacon. A Mikron Kft. mintegy 300 céggel tart fenn aktív üzleti kapcsolatot és társaságunk több mint 10.000 cikket forgalmaz. A műszaki problémák megoldását szakembereink személyes tanácsadással segítik. A helyszíni és telefonos konzultációk során segítséget nyújtunk a feladathoz megfelelő szerszám, technológia és ellenőrző eszköz kiválasztásában.

Értékesítés

Társaságunk az általa forgalmazott termékek jelentős részét multinacionális vevőknek értékesíti. Termékpalettánk biztosítja a gépipari forgácsolás során felmerülő teljes szerszám- és mérőeszköz igényt. Értékesítési hálózatunk az ország egész területét lefedi, területi képviselőink rendszeres időközönként látogatják a partnereinket.

Minőségirányítás

Cégünk 2011-ben bevezette az ISO 9001:2008-as Minőségirányítási és az ISO 14001:2005-ös Környezetirányítási rendszereket. Beszállítóink kivétel nélkül ISO minősítéssel rendelkeznek, ezzel is biztosítva az általuk gyártott termékek kiváló minőségét. A megalakulás óta üzletpolitikánk alapját képezi a minőség folyamatos fejlesztése, a határidők betartása és a vevők igényeinek teljes körű kielégítése.

Mottó:

Minőség és megbízhatóság, elérhető áron!


Minősítéseink:

iso9001_certificate

Budaörs, 2012. augusztus 7.

Péter Balázs
ügyvezető